Videoer

Ballerup Kommune tilslutter sig klimasamarbejdsaftale

Jesper Würtzen, borgmester i Ballerup, og transportminister Benny Engelbrecht fortæller om lidt af indholdet i den nye klimaaftale mellem Ballerup Kommune og transportministeriet.

Klimasamarbejdsaftale med Fredensborg Kommune

Benny Engelbrecht og Fredensborgs borgmester, Thomas Lykke Pedersen, fortæller om den netop indgåede klimasamarbejdsaftale mellem Fredensborg Kommune og Transportministeriet.

Corona-opfordring: Vent på den næste bus, hvis den er fyldt

I lytter til opfordringerne og bliver hjemme – mange busser er tæt på tomme. Står du og venter på en bus, hvor der er lidt for mange med, så tag dig tiden til at vente på den næste. Det, vi gør nu, gør en forskel.

Affald - tak for ingenting

Alt for meget skrald ender ikke der, hvor det burde: I skraldespanden. Det er dyrt, grimt og farligt for dyr og miljø, når skrald bliver efterladt i naturen. Derfor opfordrer vi til, at alle bliver lidt bedre til at få affaldet i skraldespanden.

Fehmarnbelt-Projekt - Ersten Spatenstich

Fehmarn Belt Fixed Link - Virtual groundbreaking ceremony

English Version of the video.

Virtuelt første spadestik til Femern Bælt-forbindelsen

Første spadestik tages i dag virtuelt til tunnelen under Femern Bælt – det markeres på både dansk og tysk side og med en hilsen fra EU.

Jule- og nytårshilsen 2020

Transportminister Benny Engelbrechts jule- og nytårshilsen går ud til alle i transportsektoren. For sikke et år det har været, ikke mindst på grund af COVID-19!

Gæt en bro - Storebælt

Allerede i 1930’erne talte man om en fast forbindelse her, der skulle erstatte hjuldamperne. Og da broen stod færdig, erstattede den tre færgeruter.

4. søndag i advent - Vilsundbroen

Denne bro er første faste forbindelse mellem en ø og fastlandet og blev indviet i 1930’erne.